Presenten l’Oli Solidari a benefici de la Fundació Down Lleida

Enric Ribera Gabandé. Mon Ermitage, de Bovera, elabora el daurat líquid, i la cadena de supermercats Plusfresc farà la venda

L’empresa lleidatana de Bovera, Olis Mon Ermitage, ha presentat l’exclusiu Oli Solidari d’Oliva Verge Extra d’aquesta temporada Aurum (Or) a benefici de la Fundació Down Lleida, acte celebrat en el Centre Cívic del Secà de Sant Pere, al que van assistir Pilar Sanjuan Torres, presidenta de l’associació; Rafel Oncins, de Plusfresc; Josep Solé, gerent de l’empresa olivarera de les Garrigues; Julià Molina, director de màrqueting de Món Ermitage, Enric Ribera Gabandé, periodista, i un gran nombre de membres afectats de la síndrome de Down de les Terres de Lleida i familiars.

Els beneficis de la venda de l’Oli Solidari Aurum, ampolles que estaran a tots els supermercats de PlusFresc de Catalunya i Franja de Ponent a partir de principi del mes vinent de gener 2018 al preu de 9,50 euros per ampolla, aniran destinats a la Fundació Down Lleida. Aquest tiratge d’ampolles, realitzat exclusivament per tal objectiu benèfic, està elaborat amb l’oliva arbequina del primer raig, amb un premsatge sua i amb un rendiment màxim d’un 12%.

El perfil organolèptic d’Aurum té records a tomàquet raf al nas. A la boca, t’un picant equilibrat, amb tocs de poma, i una acidesa molt baixa d’un (0,11°), garantint, d’aquesta manera, una qualitat molt alta, un oli tant per cuinar com per les amanides, per donar un toc d’elegància al peix a la planxa o per enaltir una graellada de carn o de marisc a la brasa.

Mon Ermitage

Mon Ermitage neix amb l’objectiu d’oferir una gran varietat de productes d’alta qualitat. La família Solé Llort de Can Vilar converteix les seves olives arbequines en or líquid, fruit d’aquesta terra mil·lenària i ancestral treballada pels avantpassats. Per tot això, els seus olis són un símbol de qualitat i una clara aposta per la innovació. L’empresa lleidatana crea una cosa que omple l’ànima mediterrània, una creació culinària que va més enllà dels segles.

L’oli d’oliva verge extra de qualitat superior està obtingut directament d’olives 100% arbequines procedents de la comarca garriguenca. S’extreu únicament mitjançant procediments mecànics i en fred, aportant un gran sabor, intens i equilibrat.

(Foto: Pilar Rius)

 

También te podría gustar...

Deja una respuesta