Plusfresc i Rajolí d’Or de Llardecans

Enric Ribera Gabandé

La cadena de supermercats de Plusfresc, única (100%) lleidatana, amb 72 establiments repartits per les comarques de Lleida, Barcelona, Tarragona i altres punts de la Franja de Ponent, ha presentat aquesta setmana la tradicional promoció dels nous olis d’oliva de la Cooperativa de Llardecans, promoció que per aquestes dates pròximes al Nadal acostuma a portar a terme a les seves botigues. En aquesta edició de 2017, Plusfresc ha comprat el 95% de la producció de l’almàssera, enfront del 60% de la passada campanya, oferint als seus clients una oferta consistent en la primera garrafa a 25,50 euros i la segona a 12, 74 euros.

El Verge Extra Rajolí d’Or de la Cooperativa de Llardecans és un dels millors olis d’oliva que es produeixen en aquests moments a la comarca de les Garrigues fet amb la varietat arbequina, fina, delicada i gurmet. Les seves propietats el fan ser molt indicat per a les amanides, enaltint, amb ell, les bondats dels ingredients disposats a l’enciamera. També per cuinar. El daurat líquid exalta tant les carns com els peixos o altres ingredients, siguin en forma de cocció en fregits, al forn, guisats o salses.

La política que porta a terme Plusfresc en els seus supermercats és eminentment treballar els productes que elaboren les petites i mitjanes empreses de les comarques catalanes, fomentant així l’economia d’aquests negocis, que en cas contrari alguns ells la seva viabilitat econòmica seria missió molt difícil. D’aquesta manera, en els diferents punts de venda es poden trobar, habitualment, entre moltes altres referències, vins d’Indivil i Lo Mondoni elaborats per Clos Pons; vi escumós de cava de Flocs; cervesa artesana La Vella Caravana, de Menàrguens; torrons Alemany, d’Os de Balaguer; conserva de préssec Fruits de Ponent; secallona de Cal Esmet; i paté de muntanya És Pallarès.

D’altra banda, la firma lleidatana especialitzada en productes frescos que treballa per aconseguir l’excel·lència en el servei i el compromís amb el seu entorn, ha posat en marxa des del passat dia 17 de novembre i fins al 17 de desembre la promoció Plusfresc celebra el Nadal amb productes de proximitat, regalant un lot nadalenc als seus clients més fidels per la compra total per un valor de 400 euros durant aquest període de temps. En l’edició d’aquest any, la Fundació Privada Ilersis ha estat l’encarregada de dur a terme el muntatge de cada un dels lots que es lliuraran als seus clients.

Plusfresc, fundada un bon dia de l’any 1929 per la família Pujol, s’ha fet, amb el pas del temps, més sensible amb els productors de matèries primeres de Catalunya i amb els catalans, guanyant-se la confiança i el respecte d’aquests. Lloable actitud comercial i patriòtica la seva, sens dubte.

También te podría gustar...

Deja una respuesta